Rólunk

A 2013-ban alakult a Hatiz Solution Kft. fő tevékenységi területét a sátrak bérbadása jelenti az Erdély-szerte szervezett, kisebb-nagyobb rendezvényekre, legyenek azok falu- és városnapok, fesztiválok, ünnepi alkalmak vagy családi események.

A vállalkozás azzal a céllal jött létre, hogy minőségileg megfelelő teret biztosítson egy-egy közösség által kezdeményezett alkalom megünneplésére. Ezt tartjuk szem előtt a mai nap is. Ennek érdekében a cégünk teljes körű szolgáltatást biztosít a sátrak helyszínre való szállításától a felállításon át a lebontásig. Így a megrendelőnek nem marad más hátra, minthogy élettel töltse meg a megalkotott teret.

Cégünk az elmúlt években rendszeres szolgáltatója az olyan ismert rendezvényeknek, mint a Marosvásárhelyen megszervezett Vásárhelyi Forgatag, a tusnádfürdői Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor, a Kolozsvári Magyar Napok, a nagyváradi helyszínű Szent László Napok, vagy a sepsiszentgyörgyi Szent György Napok. Emellett számos kisebb település jeles napjain, valamint eljegyzések, lakodalmak, születésnapok, keresztelők, kicsengetések alkalmával is jelen vagyunk.

Válassz nyelvet